ירידה איטית וגודל בוג'י

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/10/2012 | 19:44 | מאת: גליה

שלום ד"ר גרון מנותחת שבעה חודשים ועד כה ירידה איטית מאד של18 קג נותחתי באסותא לב המפרץ והבנתי שהבוג'י שהרופא השתמש הוא 42 לדבריו כל הרופאים באסותא משתמשים בבוגי 42. האם יש קשר בין ירידה איטית לגודל הבוג'י הספציפי הזה?האם גם אתה משתמש בגודל הזה ואם כך מהאחוזי הקיבה הנותרים?

שלום רב אני משתמש באופן קבוע בבוז'י 42 כמובן שיש קשר לירידה בכלל ולקוטר הבוז'י וגם לאחוז הסיבוכים והדלף. אני הייתי בודק עם דיאטנית את התפריט ורואה איך אפשר לשפר את הירידה ומוסיף פעילות גופנית נמרצת. התייעצות עם פסיכולוג או עובדת סוציאלית שעוסקת בתחום יכול לעזור מאוד. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר