לקראת ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/10/2012 | 10:40 | מאת: אריאלה

אני אמורה לעבור ניתוח שרוול בקרוב ושאלתי :אני סובלת מעצירויות ונוטלת באופן קבוע לקסטיב האם ניתן להמשיך עם הכדורים גם אחר הניתוח והאם ישנה השפעה כלשהי בניתוח לגבי הקיבה ושאלה נוספת אני סובלת מעת לעת מאסטמה קלה האם זה נתון שהרופא מצרף לגבי הניתוח? עשיתי בדיקה בתפקודי ריאה ואמסור את הפיענוח לרופא לאחר שאסיים את כל הבדיקות והאם זה נכון שבעת הניתוח ולאחריו מחברים זונדה? וקטטר פלוס נקז ? תודה

שלום רב לאחר הניתוח העצירות יכולה להחמיר בתקופה הראשונה, אפשר להמשיך לשתות כדורים ליציאות. על הרופא המנתח וגם המרדים לדעת לגבי אסטמה וחשובה כמובן בדיקת תפקודי ראות והערכה של רופא ראות. רוב המנתחים לא משאירים זונדה וקטטר שתן אבל זה שונה ממנתח למנתח.אצלנו לא משאירים זונדה וקטטר. אצלנו בדרך כלל משאירים נקז. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר