האם הניתוח נכשל?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

03/10/2012 | 03:32 | מאת: גליה

שלום ד"ר ליפני חצי שנה עברתי ניתוח שרוול באסותא חיפה כבר מההתחלה הרגשתי שאין ממש הגבלה ומאד מהר הצלחתי לאכול וללא כאבים וגם ללא תחושת השובע המדוברת . היום שישה חודשים אחרי ירדתי 18 קג ואני שוקלת 82 וגובהי 160 סמ אני יורת כקילו בחודש ושלושה וחצי הודשים האחרונים ירדתי 5קג אני חוששת כי הניתוח שלי נכשל ולא אצליח להוריד את כל עודף המשקל בשנה הראשונה. האם כישלון של שרוול זו תופעה מוכרת? למה היא קוראת ? האם גודל הקיבה החדש אינו קבוע אצל כולם? מה המלצתך להמשך האם אפשר לבדוק מה גודל הקיבה החדש ?והאם שרוול נוסף הוא אפשרות קיימת תודה גליה

שלום רב אני לא חושב שהניתוח נכשל. עד הורדת 18 ק"ג ממשקלך ועדיין ממשיכה לרדנ אם כי בקצב איטי. הייתי מציע לך חהעזר בדיאטנית המתמחה בתחום וכן לעשות פעילות גופנית. אפשר לעשות צילום קיבה כדי לבדוק מה מצבה. לא חושב ששרוול נוסף זו אפשרות. יש ניתוחים אחרים שניתן לעשות אבל אני לא חושב שמיצית את התועלת מהניתוח הנוכחי. בברכה ד"ר נסים גרון

04/10/2012 | 14:23 | מאת: גליה

תודה על תשובתך מאחר ואני תושבת הצפון קבעתי תור לדיאטנית שראיתי שהמלצת עלייה בראקטי טבריה ארצה לעת מדוע שרוול נוסף אינה אפשרות ומדוע ניתוח אחר דווקא כן (ממשלא רצה לעשות אבל מעניין אותי למה) האם צילום קיבה יכול לבדוק האם הקיבה רחבה מהמצופה לאחר שרוול תודה רבה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר