שרוול והריון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

01/09/2012 | 15:48 | מאת: שירי

עשיתי 3 מחזורי הפרייה (סובלת מרזרבה שחלתית נמוכה) ללא הצלחה. כרגע מסיבות אישיות (ולא בריאותיות) הפסקתי ורק עוד חצי שנה אתחיל את טיפולי הפוריות כרגע מטופלת ב dhea. מעוניינת היום לעשות ניתוח שרוול מאחר ואני סובלת מעודף משקל האם ניתן לעשות זאת כבר עכשיו לפני תחילת סבב ההפריות הבא בעוד 5 חודשים וכניסה להריון במידה וההפריה הבאה תצליח?

שלום רב אם את עומדת בקריטריונים לניתוח אז כמובן שרצוי להנתח והוריד במשקל. הורדה זו במשקל לבד יכולה לשפר סיכוייך להכנס להריון. ההמלצות הן להמתין כשנה מהניתוח לפני כניסה להריון כדי להבטיח הריון בריא. בהצלחה ושנה טובה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר