דליפה לאחר ניתוח מעקף

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

16/08/2012 | 10:13 | מאת: לי

שלום, אימי עברה ניתוח מעקף לפני שבוע ונוזל לה מהחורים הפרשה ורדרדה כל הזמן. היא כל הזמן מחליפה תחבושות שם כי הם נספגים שוב ושוב. הרופא אמר שזה שומן. מה זה אומר? כמה זמן נחשב נורמלי לנזילת ההפרשות האלה מהחורים? האם זה נחשב סיבוך או שזה נורמלי לאחר ניתוח כזה? תודה

שלום רב הפרשה מפתח הנקז או סביבו נורמלית בימים ראשונים אחרי ניתוח. אין לי אינפורמציה רפואית כדי להתייחס מעבר לזה. צריך לקבל אינפורמציה מהכירורג המנתח ולא לדאוג מעבר לכך. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר