נותחתי על ידך לפני שבועיים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

03/08/2012 | 12:32 | מאת: גל

דר גרון שלום רב נותחתי אצלך בפוריה לפני שבועיים, על פניו הכל נראה בסדר ומתחילה להתאקלם מבחינת המזון ומקווה כבר ביום ראשון הקרוב לחזור לעבודה. אני מכירה המון משרוולים שמתלוננים על עצירויות!! אצלי זה בדיוק ההיפך אני משלשלת פעם ביום לפעמים יותר, האם זה תקין? הם ייתכן שישנה בעיה כלשהי בניתוח? אשמח לקבל תגובתך המשך יום טוב

שלום רב אין שום בעיה בניתוח. אין צורך לחפש בעיות במקום שאינם קיימות. המשך החלמה ובריאות ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר