לד"ר גירון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/07/2012 | 20:09 | מאת: רוני

שלום ... אני 8 חודשים אחרי הניתוח אם 50 קילו פחות ..שמעתי מכמה חברים שלי שעשו את הניתוח שהיה להם בעיה עם כיס מרה ... השאלה שלי היא :יש לי מספר ימים כאבים בבטן האם זאת יכולה להיות אחת התופעות של האבנים בכיס מרה ? ומה ניתן לעשות? תודה..

שלום רב כאבים בבטן יכולים להגרם מהרבה סיבות, גם מאבנים בכיס מרה. צריך לעשות אולטראסאונד של הבטן ובמידה ומוצאים אבנים בכיס מרה לשקול ניתוח לפרוסקופי להוצאתו. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר