יציאות וחסימת מעיים אחרי ניתוח שרוול לקיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/07/2012 | 15:46 | מאת: דנה

לדר גרון שלום רב, אני שבוע אחרי ניתוח שרוול קיבה , מאז הניתוח לא הייתה לי יציאה , האם זה טבעי? כי אני שמעתי על חסימת מעיים עצבית או מכנית ששכיחה אחרי ניתוחי בטן למרות שיש לי גזים אך אין יציאות , ובבח לא שאלו אותי לגבי היציאות .. האם יש מקום לדאגה? ומה אתה ממליץ? תודה על התיחסותך

שלום רב אין שום מקום לדאגה. אם את מוטרדת אפשר להשתמש בסירופ אבילאק לתקופה קצרה. ניתן לרכוש בבית מרקחת ללא מרשם, 2 כפות כל ערב. בהמשך שהמזון יתאשר בסיבים יהיה יותר קל עם היציאות. אפשר לקחת תכשיר כמו קונסיל שמכיל סיבים טבעיים ועוזר ליציאות. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר