מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

18/07/2012 | 10:23 | מאת: אתי

שלום דר גירון אני אני מבינה שעדיין לא היה באפשרותך לענות לי אז החלטתי להוסיף עוד שאלה ברשותך , רשמת אותי ברשימת המתנה למקרה שיהיה ביטול והיה וקורה כזה ביטול מה בנוגע לדיאטת חלבונים הרצויה אפילו ואני רוצה לעשות אותה מעכשיו אבל עד אוקטובר אי אפשר להחזיק בה לאורך זמן

שלום רב הדיאטה כהכנה לניתוח נועדה לתקופה קצרה בלבד. אפשר להתייעץ עם דיאטנית ועם מעט שינויים אפשר לעשות אותה לטווח ארוך יותר. למשל אפשר לוותר על כל מה שמכיל סוכר וקמח לבן וכבר עשית חצי דיאטה. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר