מעלות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/07/2012 | 22:26 | מאת: רחל

שלום וברכה קודם ברצוני להודות לך על הניתוח היחס החם על הכוללללל. אתה רופא מדהים. עכשיו לשאלתי. נותחתי לפני כמעט 3 חודש ע"י וירדתי רק 17 קילו אני מתוסכלת. כי אני לא אוכלת מתוקים. לא מרגישה כ"כ הגבלה בכמויות האוכל. מה עושים ? מה נראה לך הבעיה ולאיזה דיאטנית לפנות? אין לי מוסג. אשמח לתשובתך רחלי

שלום רב לרדת 17 ק"ג ב 3 חודשים זה בהחלט סביר ואין סיבה להיות מתוסכלת. חשוב מאוד אחרי הניתוח להיות במעקב צמוד של דיאטנית. אם נותחת על ידי באסותא או באלישע בחיפה את יכולה לפנות לדיאטנית שלי באסותא חיפה, נעמה כפרי והיא תייעץ לך ותכוון אותך. אם נותחת בפוריה אז אפשר לפנות לדיאטנית של בית החולים מנו בפוריה או בראקתי. כדי לרדת במשקל צריך לאכול נכון ורציו מאוד גם לעסוק בפעילות גופני. שעה הליכה ביום תעשה פלאים... בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר