עלות הניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/06/2012 | 13:00 | מאת: שירה

שלום ד"ר גרון. אני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול אצלך. במידה ואני עומדת בקריטריונים האם הכללית ממננת את הניתוח כולו או שישנה השתתפות עצמית? אם כן מהי? תודה.

שלום רב אם את עוברת את הניתוח בבית חולים ציבורי הוא לא עולה כסף וקופת החולים שלך מממנת את כולו. בבית חולים פרטי יש השתתפות עצמית ועלות של המשתלים (הסיכות ודברים שונים שמשתמשים בניתוח)וזה משתנה לפי סוג הביטוח המשלים שיש לך. ניתוח שרוול למי שיש מושלם רגיל יכול להגיע באסותא חיפה ל 18-20 אלף ש"ח לדוגמא. בברכה ד"ר גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר