שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

25/06/2012 | 16:01 | מאת: סיון

ד"ר גרון היקר עברתי לפניי חודשיים ניתוח השרוול,ועדיין קשה לי לאכול את הדברים הקשים...אוכלת 2 כפיות אבוקדו מקיאה,אוכלת ביצה קשה מקיאה, אוכלת חצי קציצה...(לפעמים מקיאה) אוכלת בכמויות ממש ממש קטנות...לא יכולה לאכול כל דבר...קשה שלי...תחושה של חנק,כאבים בבטן למעלה(מתחת החזה) והרבה בחילות...ניסיתי לאכול חזה עוף\עוף אני מקיאה...לרוב אוכלת דיבריי חלב(מפחדת לאכול) ולא יודעת מה לעשות...בדברים הקשים ובבשר...בקושי אוכלת וממש מעט...ומקיאה,האם זה טיבעי? מה אני אמורה לעשות? יש ביקורת עוד חודשיים...אפשר להקדים? הייתי אצל מנו 4 פעמים, וכלום לא עוזר...אשמח אם תעזור לי ותכוון אותי...כי הכמויות באוכל ממש קטנות,וההקאות והבחילות החזקות קצת מלחיץ אותי ולא הגיוני.(הייתי במשקל 100 קילו bmi 40 155 כרגע שוקלת 84.2 תודה מראש...וסליחה על כל כך הרבה שאלות.

שלום רב אפשר לנסות לקחת לוסק ולראות אם זה מפחית את הכאב וההקאות שנגרמים לפעמים מרפלוקס ודלקת בוושט. צריל לאכול בנתיים אוכל דייסתי מאוזן. ממליץ בהחלט להקדים את הביקורת ואולי נשקול ביצוע צילום לראות מצב הניתוח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר