וועדה בריאטרית

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

22/06/2012 | 07:35 | מאת: D

שלום לכולם אשמח לקבל פרטים על וועדה בריאטרית באסותא של קופ"ח מכבי מה זה ? איזה מסמכים יש צורך להציג? האם יש עדעיין אנשים אם BMI 40 וועדה נעדעיין פוסלת אותם תודה

שלום רב לקראת הוועדה עלייך לעשות רשימה ארוכה של בדיקות אותה ניתן לקבל מרופא המשפחה או כירורג. בנוסף יש להביא לוועדה מכתב מכירורג, עובדת סוציאלית ודיאטנית. הוועדה עוברת על כל החומר ואם אין הוריית נגד מיוחדת וכל הבדיקות מתאימות אז מי שעומד בקריטריונים יאושר לו ניתוח. בברכה ד"ר נסים גרון

20/07/2013 | 03:34 | מאת: שחר

שלום, רציתי לדעת גם אם הBMI שלי מתחת ל-40 זאת אומרת 35.77 אז זה גם אפשרי לעבור את הוועדה ולהכנס לניתוח? כמובן שכאשר כל הבדיקות אכן מתאימות לניתוח

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר