שימוש בתרופות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/06/2012 | 13:43 | מאת: גל

ד'"ר גרון שלום יש לי שאלה נוספת לאחרונה הופיעה אצלי אלרגיה מסויימת - לא ברור כרגע עדיין ממה, לאחר ייעוץ עם רופאי עור ורופא מומחה לאלרגיה נטען כי זה יעבור במשך הזמן. כרגע אני משתמשת בכדור נגד אלרגיה בשם TELFAST האם יש צורך להפסיק את השימוש מס' ימים לפני הניתוח או שאין כל בעיה עם זה?? והאם השימוש בתרופה זו ישבש משהו בבדיקות הדם והשתן שעליי לבצע?? אשמח לקבל תשובתךתודה

שלום רב איני מכיר את התרופה ואם היא לא הכרחית רצוי להפסיקה לפני הניתוח. לגבי השפעתה על הבדיקות רצוי להתייעץ עם רופא המשפחה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר