עליה לאחר שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/06/2012 | 05:07 | מאת: מירי

בוקר טוב אני עברתי את הניתוח לפני 2.8 שנים ומאז עליתי בשנה האחרונה כ 10 ק"ג מתוך 30 שירדתי,האם אפשר לחזור על הניתוח ומי מממן אותו?,כיום אני 90 ק"ג על 1.64 ס"מ

שלום רב לפני שרצים לעשות עוד ניתוח כדאי לעצור ולשאול למה עלית מחדש במשקל? האם זה בגלל שההגבלה של הניתוח חלפה ואפשר לאכול כמויות או בגלל שעכשיו את אוכלת דברים שאת לא צריכה לאכול? כדאי לעעשות צילום של הקיבה להעריך את המצב. הכי חשוב זה לפנות לדיאטנית או קבוצת תמיכה כדי לראות איך אפשר לשנות את המצב ולרדת חזרה ולנצל את הניתוח הקיים. צריך לזכור שכל ניתוח נוסף כרוך בסיכונים גבוהים יותר מהניתוח הראשון. בעיקרון אפשר לעשות אם יש הצדקה ניתוח חוזר. סוג הניתוח יקבע לאחר ייעוץ מעמיק. אם הניתוח יאושר על ידי הקופה היא תממן אותו אם לא אז המימון מכיסך. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר