ויטמינים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/06/2012 | 14:03 | מאת: מיכל

שלום ד"ר גרון עברתי ניתוח שרוול לפני 4 חודשים, לאחר ניתוח התחלתי לשתות מולטי ויטמין מסוג "אופטימה" הכדור הנ"ל גרם לי לבעיות רבות שלא אוכל לפרטם כאן לקח לי זמן למצוא את הבעיה וכשהבנתי לאחר הפסקת הכדורים שהם הגורם לבעיות הפסקתי לשתות אותם. לאחרונה התחלתי לנסות כדורי בזרל חדשים מסוג אלטמן שגורמים לי לעצירות כאבי בטן וסחרחורות האם אתה מכיר ויכול לתת לי שם של מולטי ויטמין - טבעי ללא תופעות לוואי תודה

07/06/2012 | 18:26 | מאת: שרית

היי מיכל אני ממליצה על על צנטרום ג'וניור, 2 טבליות למציצה ליום ואת מסודרת. בהצלחה!

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר