סוכרת השמנת יתר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/06/2012 | 10:03 | מאת: משה

שלום אני בן 63 חולה סכרת 2 לא מאוזן מה הקריטריונים להצרת קיבה אני בקופת חולים כללי ישלי את כל הביטוחים פלטניום מי משלם או מה עדיף להתחיל להזריק או להצר את הקיבה אני שוקל בערך 100 110 קג גובה 173 בקיצור יש כרס גם מעשן כבד תודה לתשובה

שלום רב לפי הנתונים שלך אתה מתאים לניתוח להרזיה וניתוח כזה יעזור לך מאוד לאזן את הסוכרת ויהפוך אותך לאדם בריא יותר. בעזרת הפלטינום יממון לך רוב הניתוח. אתה מוזמן להתקשר כדי לקבוע תור לפגישת ייעוץ, טלפון 050-8642138, ציפי. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר