שאלות לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/05/2012 | 17:14 | מאת: רונית

שלום ד'ר. נותחתי בניתוח שרוול לפני כחודשיים. אני מתכננת חופשה בחו"ל בערך לעוד שבועיים.האם יש מניעה כלשהי לטוס לחו"ל? האם ניתן להכנס לבריכות של מים טרמיים חמים? שאלה בעניין אחר. אני בת 50 והומלץ לי לעשות בדיקת קונולוסקופיה בעיקר בגלל שהבן שלי ואחיין שלי חולים במחלת קרוהן. כמה זמן לאחר הניתוח אפשר לעשות את הבדיקה והאם יש הוראות מיוחדות שונות לגבי ביצוע הבדיקה? תודה רבה.

שלום רב אין מניעה לסוע לחו"ל, כמובן כדאי לשמור על עקרונות הדיאטה לפי הנחיית דיאטנית ולדאוג שיהיה לך אוכל מתאים.יכולה להיות בעיה עם ביטוח הנסיעה. אין מניעה להכנס לבריכות מים טרמיים ואפשר לעשות קולונוסקופיה כמו כל אדם אחר. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר