ניתוח הסרת כיס מרה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

24/05/2012 | 12:02 | מאת: מיירה

שלום רב, נותחתי אצלך ביום שני האחרון, הכאבים עדיין חזקים למדי, האם הגיוני? האם ניתן לקחת משהו יותר חזק מאופטלגין? אנא חזור אליי בהקדם!

שלום רב סביר שיש כאבים אבל בדרך כלל הם לא כל כך חזקים. אפשר לקחת דברים חזקים יותר מאופטלגין. השאלה איפה ומה כואב? האם יש חום? הקאות וכו' לפעמים קורה שאבן קטנה עוברת לצינור המרה ואז יש כאבים מס' ימים עד שהיא נשטפת הלאה. אם את ממש לא מרגישה טוב נא להתקשר אליי. החלמה מלאה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר