קושי גדול בהרזיה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/05/2012 | 07:06 | מאת: רבקה

שלום אני אשה בת 54 ששוקלת כמעט 80 קילו. 1.60 גובה כל חיי הייתי 60 קילו וכל שנה יש לי יותר קושי בהרזיה אנ י לא מצליחה לרזות בכלל רק נוטה יותר להשמין הייתי רוצה מאד לעבור ניתוח טבעת או בכלל כל דבר שיכול להשפיע עלי על התאבון כיצד אתה תוכל לעזור לי? אני מתוסכלת עד למצב שממש אין לי חשק לחיות האם ניפנוזה יכולה גם לעזור?

שלום רב בנתונים שלך את לא מועמדת לשום ניתוח להרזיה. עלייך לפנות לקבוצות תמיכה כמו שומרי משקל וכו' בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר