לאחר שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

13/05/2012 | 18:20 | מאת: ליטל

שלום ד"ר ברון,עברתי בדיוק לפני שבועיים ניתוח שרוול לפני הניתוח שקלתי 106 ועכשיו מישקלי 100 השלתי 6 קילו בשבועיים,שאלתי היא אני מאוד רעבה אבל לא יכולה לאכול אוכל מוצק רק נוזלי למשל מרק ירקות צח טחון היטב אני מסוגלת לאכול כל מה שנוזל נכנס לי ממש בקלות האם זה בסדר?

שלום רב שבועיים אחרי הניתוח לא צריך לאכול מוצק אל נוזלי ודייסתי. אני מציע לך להיות בקשר עם דיאטנית לצורך קבלת ליווי מלא אחרי הניתוח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר