שאלה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/05/2012 | 21:25 | מאת: חלי

היי. יש לי שאלה גובהי מטר 1.60 משקל 96 אם אני מנותחת אצלך בביה''ח פרטי כלומר באסתותא אני יוכל להתקבל לניתוח? ומה העלות של הניתוח תהיה בביה''ח פרטי?

שלום רב ה BMI שלך הוא 37.5 ודרוש BMI 40 ומעלה לאישור הניתוח על ידי קופת חולים או חברות הביטוח. עלייך להגדיר מה הכוונה בפרטי. יש הבדל בין ניתוח בבית חולים פרטי במימון הקופה או חברת ביטוח או מכיסך הפרטי באופן מלא. כמובן שאשמח לתת לך כל המידע בביקור במרפאה באסותא טלפון 052-6620976 צביה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר