כאב בטבור באיזור הצלקת הניתוחית

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/05/2012 | 18:48 | מאת: זמיר

שלום ד'ר גרון. ניתחתי אותי באסותא חיפה לפני כשבועיים. מאז הניתוח אני מרגישה טוב אך מידי פעם יש לי כאב חד שאורך כמה דקות באיזור הצלקת בטבור.הצלקת נראית בסדר ואין כל הפרשה. האם הכאב הוא חלק מההחלמה? או שחלילה משהו אינו תקין. אודה לך לתשובתך.

שלום רב לפי התאור שלך מדובר במהלך רגיל של החלמה. ככל שיעבור הזמן הכאב יפחת.אני לא רואה סיבה לדאגה. כמובן שאם את עדיין מוטרדת אשמח לראות אותך במרפאה. החלמה מלאה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר