ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

22/04/2012 | 10:34 | מאת: אלמונית

אני בת 37 גובה 1.57 ושוקלת 97 קילו אני סובלת מלחץ דם גבוה עקב ההשמנה ואני חולת אסתמה ..אני שייכת לקופת חולים כללית ומעוניינת לעבור את הניתוח של שרוול מה עלי לעשות והאם הקופה מכסה לי את עלות הניתוח

שלום רב התהליך הוא פשוט, עלייך לגשת לרופא משפחה ולבקש ממנו הפניה לכירורג שעוסק בניתוחים להרזיה עם פירוט מחלות מהן את סובלת. הכירורג יסביר לך על הניתוח ויפנה אותך לבדיקות שיש לעשות לקראת הניתוח. אם את עושה את הניתוח בבית חולים ציבורי יש להביא התחייבות מהקופה (אישור ועדה מחוזית) והניתוח לא עולה בכלל ( הקופה מכסה הכל). אם יש לך ביטוח משלים את יכולה לעשות את הניתוח בבית חולים פרטי וגם אז הביטוח מכסה חלק גדול מהעלות אבל נשארת השתתפות עצמית די גבוהה. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר