ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/04/2012 | 15:12 | מאת: משורוולת

שלום, אני בת 32 אם ל-3 ילדים מתוקים!!! עברתי את ניתוח השרוול לפני שנתיים ו-3 חודשים. הנתונים דאז היו גובה:1.58 משקל:107 ההחלמה היתה מהירה וקלה, הירידה לא אחרה להגיע רזיתי בשנה הראשונה 36 ק"ג, החל מהשנה השנייה ועד כה עליתי לצערי הרב 20 ק"ג. איזה פתרונות היית מציע? ואני חייבת לציין שחברה קרובה עברה גם כן את הניתוח כמה חודשים לפני אצל אותו רופא מנתח וגם היא עלתה עלייה גדולה במשקל. האם ניתן לעבור ניתוח שרוול נוסף? והאם מומלץ? תודה....

שלום רב יש הרבה סיבות לעליה מחודשת במשקל. חלקן תלויות בך וחלקן בניתוח. לפני החלטה לגבי המשך טיפול רצוי לפנות לדיאטנית ולייעוץ פסיכולוגי כדי לראות מה ניתן לשפר ובמקביל לעשות צילום קיבה לראות מה מצב הקיבה ולהגיע איתו לכירורג שעוסק בתחום. ניתן לעשות ניתוחים חוזרים אם צריך לא בהכרח שרוול חוזר. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר