שלבים לניתוח איך מה איפה וכו

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

14/04/2012 | 10:30 | מאת: שחף דורי

מעוניין מאוד בביצוע ניתוח שרוול למי פונים מה הדרך כמה עולה וכו

שלום רב הדרך הטובה יותר הינה לפנות לרופא המשפחה, להמדד והשקל וקבל את ברכתו לניתוח ואת המלצותיו מכירורגים אתם הוא עובד. רצוי לקבל ממנו מכתב הפניה ואחר כך לפנות לכירורג שעוסק בתחום. ניתן ישירות לפנות לכירורג ללא רופא המשפחה. הכירורג אמור להסביר על הניתוחים הקיימים, תוצאות, הבדלים, וסיבוכים. הוא יתן לך רשימה של בדיקות שיש לעשות לקראת הניתוח. אחרי הבדיקות חוזרים לכירורג, הוא עובר ורואה שהכל תקין ואז קובע תור לניתוח.אם הנך מעונין הינך מוזמן לקבוע אליי תור לפגישת ייעוץ במרפאה באסותא חיפה טלפון 052-6620976 צביה. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר