טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/04/2012 | 11:42 | מאת: נאוה

שלום רב, אני בת 41 ובימים אלו נמצאת בבדיקות לקראת הריון. אני בעודף משקל. גבהי 168 ומשקלי 93. אני מעוניינת לרזות לפני ההריון. האם הטבעת יכולה להפריע לתהליך? תודה, נאוה

שלום רב לפי הנתונים שנתת אינך עומדת בקריטריונים לניתוח הרזיה אלא אם את סובלת ממחלות נילוות הקשורות להשמנה. בכל מקרה מומלץ להמתין שנה בין ניתוח להרזיה וכניסה להריון. בברכה ד"ר נסים גרון

12/04/2012 | 12:22 | מאת: נאוה

תודה על תשובתך דר' גרון. לא נותר לי אלא לחזור לדיאטות המסורתיות והמקוריות בלי קיצורי דרך (קיבה). חג שמח

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר