ניתוח אחרי לידה והנקה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

31/03/2012 | 01:47 | מאת: דנה הופר

שלום לך, ברצוני לשאול לגבי ביצוע הניתוח בזמן הנקה. אני כעת 8 חודשים לאחר לידה עם עודף משקל גדול, מניקה ומתכוונת להמשיך עוד זמן רב להניק. האם ניתן לבצע את הניתוח ולחיות עם הדיאטה שהוא מצריך בזמן הנקה (יש לציין שבני כבר ניזון גם ממזון מוצק- מגמה שתלך ותגבר בחודשים הקרוהים מן הסתם).

שלום רב ניתן לעשות את הניתוח בזמן הנקה אם כי תצטרכי לעשות הפסקה סביב הניתוח עצמו עד להתאוששות. הייתי מציע לך לשקול אולי לדחות אותו מעט עד קרוב לגמילה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר