לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

25/03/2012 | 09:35 | מאת: חג

אני חודשיים וחצי לאחר ניתוח שרוול ירידה של 25 ק"ג בימים אלו אני קוראת ושומעת הרבה על מנותחים שירדו פלאים במשקל אולם החזירו לאחר שנה שנתיים את רוב משקלם בחזרה ואף יותר נושא זה מלחיץ מאוד היות ואני מאמינה שרוב המנותחים הגיעו לניתוח היות והיו זקוקים לכלי עזר בכדי לרדת במשקל. ידוע לנו המנותחים שאנחנו צריכים מעקב צמוד של הדיאטנית אולם מה קורה לאחר מספר חודשים שהקיבה מתרחבת ואנחנו רעבים ולא יכולים לשלוט וחוזרים למצבנו לפני הניתוח אני מאוד מבקשת אם תוכלו לתת לנו טיפים איך אנחנו שומרים שהקיבה לא תתרחב ונחזור למצבו הקודם והמדכא.

שלום רב אני חושב שהטיפ הטוב ביותר זה מעקב צמוד של דיאטנית וליווי פסיכולוגי. כפי שאמרת הניתוח הוא כלי, כלי חזק מאוד אבל לא תחליף לליווי טוב.אני מקווה שעם תשמעי להנחיות הדיאטנית במלואן תוכלי לשמור על המשקל ולא לעלות חזרה. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר