התיעצות לגבי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/03/2012 | 18:52 | מאת: רונית

אני בת 44 סוכרת סוג 2 . 1.65 שוקלת 96 ק"ג אני הרבה זמן לא מצליחה להפחית את המשקל שאלתי בקשר לניתוח, סטטיסטית תוך כמה זמן אפשר לחזור לעבודה ? , המשקל יורד מיד לאחר הניתוח ??? הבנתי שצריך לעבור ועדה. אני מבינה שבבית חולים פרטי אין בעיה ומחזרים חלק אם יש כללית מושלם ???

שלום רב אפשר לחזור לעבודה אחרי כשבועיים. המשקל מתחיל לרדת מיד אחרי הניתוח. יש צורך באישור רופא מחוזי (ועדת מיתר) בכללית. במידה ויש אישור מהקופה לניתוח היא משתתפת בעלויות אבל עדיין יש השתתפות עצמית לא מבוטלת. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר