אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/03/2012 | 17:48 | מאת: חג

שלום אני חודשיים לאחר ניתוח שרוול ירדתי 20 ק"ג אולם בשבועיים האחרונים הירידה איטית מאוד אני כבר אוכלת הכל בכמויות קטנות רציתי לדעת האם זה נורא לאכול 6 יחידות בייגלה (שטוחים) או חצי משולש פיצה לארוחה. כמו כן אני לא שותה כלל מים ובמקום זה שותה פטל דייט והרבה מרק דייט של קנור אודה לקבל תשובה

שלום רב ראשית זו ירידה יפה, שנית צפויות בהמשך תנודות בירידה. חשוב להיות בקשר ומעקב צמוד של דיאטנית כדי לדעת מה כדאי או אסור לאכול. חשוב להקפיד על ארוחות קטנות כל 3-4 שעות. בעקרון אין בעיה עם מעט בייגל שטוחים אבל רצוי בסוף הארוחה אחרי ארוחה שמכילה חלבון ולא במקום. רצוי ללמוד לשתות מים זה בריא יותר. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר