מתחילה לעלות במשקל אחרי ניתוח מעקף

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/02/2012 | 18:20 | מאת: שולה

שלום רב, ד"ר גירון, כיום אני 8 חודשים לאחר ניתוח מעקף קיבה. ירדתי כ-30 ק"ג, אך כבר היום אני מרגישה, שכמעט ואין הגבלה בכמויות וסוגי האוכל אותם אני מסוגלת לאכול, ואכן השבוע כבר עליתי קילו וחצי במשקל. העניין מייאש ומדאיג. מה לעשות? תודה וברכה.

שלום רב ראשית הייתי מציע לך לגשת בהקדם לדיאטנית שעוסקת בתחום ואולי בנוסף לקבוצת תמיכה של מנותחים. שנית עלייך לעשות צילום קיבה ולגשת למנתח עם הצילום כדי לראות אם יש בעיה שניתנת לפתרון כירורגי כמו התרחבות הקיבה או המעבר. כמובן שמיותר לדבר על הוספת פעילות גופנית. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר