5ימים אחרי ניתוח שרוול !!

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

25/02/2012 | 18:48 | מאת: שרון לי

שלום ושבוע טוב, עשיתי ביום שני האחרון ניתוח שרוול, ואני משתדלת לאכול כל 3 שעות עם שתיה בין לבין. הבעיה היא שאני עדיין רעבה וכל מי שאוכל לידי ממש מגרה אותי.התפריט שלי הוא ככה לדוגמא היום:בוקר חצי כוס גבינה לבנה 5% ביניים מעדן גביע שלם... ארוחת צהריים כוס גבינה לבנה 5% (לא מספיק לי חצי כוס) ביניים מעדן גביע שלם ,ערב קוט´ג חצי גביע או יותר וכך הלאה.... ואני עדיין רעבה .זה לא מוגזם הכמות שאני אוכלת ואני רק 5 ימים לאחר הניתוח???

שלום רב נשמע לי שאת באמת מסוגלת לאכול יותר מהרגיל אבל זה לא אומר שום דבר. הייתי פונה לדיאטנית להעזר בבניית התפריט. בהצלחה ד"ר נסים גרון

27/02/2012 | 21:30 | מאת: שרון לי

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר