מתלבטת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/02/2012 | 16:05 | מאת: מתלבטת

קיבלתי תשובה חיובית אתמול האסותא חיפה . -סליחה מראש על הבוטות - אני פוחדת , ממש נחרדת מהתחושה שהולכים לחתוך כשאין יודעים מראש עם הניתוח ישאר לה-פרסקופי או שיפתחו את הבטן כולה . אין יודעים אך אני היגיב לגדיעת האיבר ??? לכן שאלתי מה לעשות אך אפשר להכין עצמך ולדעת מראש כמעט הכול תודה מראש -המתלבטת

שלום רב הפחדים וההתלבטות לגיטימים ומובנים. צריך לגשת שוב לכירורג המנתח ולקבל שוב הסבר מלא ומפורט על הניתוח ואני בטוח שאחר כך תהיי רגועה יותר. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר