הפרשה מוגלתית בטבור לאחר שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/02/2012 | 16:05 | מאת: מוחמד

שלום ד"ר ניסים, עברתי אצלך ניתוח שרוול קיבה לפני שנה בערך שקלתי אז 115 ק"ג והיום ומזה 4 חודשים אני שוקל 68 ק"ג. ביומיים שחלפו התחילו אצלי הפרשה מוגלתית בטבור!חלל הטבור נהיה אדום ומזה יומיים יש הפרשה מוגלתית סמיכה! האם זה קשור לניתוח השרוול שעברתי לפני שנה? האם זה קשור לפתח הניתוח שנמצא בחלק העליון והפנימי של הטבור? אנא התיחסותך דחוף מאוד תודה

שלום רב ראשית עושה רןשם שיש שם דלקת וצריך לגשת לכירורג לטפל ולנקז ואולי אנטיביוטיקה. לא נראה לי סביר שזה קשור לניתוח שנה אחרי וזה גם לא משנה, הטיפול אותו טיפול. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר