ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/01/2012 | 15:38 | מאת: יעל5

שלום ד"ר ניסים,שמי יעל ואני עברתי ליפני כ-8 שנים ניתוח קיבה טבעת.לצערי הרב הטבעת לא עזרה לי כלל ואני עדיין עם BMI 40+.אני רוצה לעבור ניתוח שרוול עם הןצאת הטבעת.התקשרתי לכללית והם אומרים שאינני זכאית לניתוח שרוול...אני לא מבינה למה?אני מאוד מיואשת,אני אמא ל-4 ילדים בת 35 קשה לי מאוד עם כל המשקל הזה..רציתי לדעת מה אוכל לעשות??כי בפרטי לעשות זה מאוד יקר ואין לי את הסכומים הנ"ל.אשמח לקבל פתרון....המיואשת

שלום רב מי שאמר לך שאינך זכאית מטעה אותך. עלייך לפנות לבית חולים באזור מגוריך לכירורג שעוסק בתחום ולהתחיל בתהליך לקראת ניתוח שרוול. אחרי שייצא זימון יאשרו לך את הניתוח מאחר ואת עומדת בקריטריונים.עלייך להתעקש ולעמוד על זכותך. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר