ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/01/2012 | 08:46 | מאת: גל

שלום, ברצוני לשאול מס' שאלות, אני שוקלת לעבור ניתוח שרוול: א. בבקרים בלבד יש לי תחושה של חומציות עולה מהוושט, האם זה ימנע ממני לעבור את הניתוח בשיטה הזו? ב. במידה והחומציות הינה בעיה של ריפולוקס האם ניתן לטפל בה לפני הניתוח? ג. מה ההבדל בין ניתוח שרוול לבין מעקף? ד. האם ניתן לבקש ניתוח שרוול למרות שיש ריפולוקס ומה ההשלכות והסיבוכים? בתודה מראש

שלום רב לפי התאור שלך יש לך רפלוקס. את אמורה לעשות לקראת הניתוח צילום קיבה שאמור להדגים אם קיים רפלוקסו/או בקע בסרעפת. במידה ואכן קיים רפלוקס ההמלצה הינה לעשות ניתוח מעקף קיבה מאחר וניתוח שרוול יכול לגרום להחמרה של הרפלוקס.ניתוח מעקף קיבה פותר את בעיית הרפלוקס מאחר וכיס הקיבה הקטן שאנו יוצרים מנותק משארית הקיבה. הניתוח מעט מורכב יותר אבל הינו ניתוח מצוין לירידה במשקל וטיפול בסיבוכי ההשמנה.ניתן לבקש לעשות שרוול אבל עלייך לקחת בחשבון צרבות קשות ורפלוקס שפוגע באיכות החיים. בכל מקרה ניתן לטפל בו עם לוסק או תרופות דומות במידת הצלחה די טובה. בברכה ד"ר נסים גרון

19/01/2012 | 16:17 | מאת: גל

שלום רב האם אתה מבצע גם ניתוחי מעקף? והאם אתה מבצע אותו בבית חולים פוריה? אשמח לקבל תשובתך המשך יום טוב

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר