תפר פתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

09/01/2012 | 08:12 | מאת: יפה

שלום רב לך ד"ר ניסים גירון, לפני כשלושה וחצי שבועות עברתי ניתוח שרוול מצבי הגופני טוב (גם בהיותי מאושפזת בפוריה )ביום שיחרורי בעת הורדת תפרים התפר הקרוב יותר לטבור נפתח וכך שוחררתי כשהוא מדמם, נכון להיום הפצע עדיין לא הגליד מלא במוגלה כשאני כל בוקר חובשת ומורחת משחת אנטיביוטית השאלה שלי האם כדאי לי ללכת לרופא שיבדוק את הפצע? או שמספיק איך שאני מטפלת בו. אודה לך מאוד על התיחסותך.

שלום רב כדאי ללכת להבדק על ידי רופא. החלמה מהירה ד"ר נסים גרון.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר