תופעות לוואי לניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/12/2011 | 14:11 | מאת: מיכל

שלום רב רציתי לשאול לגבי ניתוח שרוול קיבה, שמעתי ממנותחים שנכנסו ליכאון לאחר הניתוח היות ולא יכלו לאכול. כמו כן רציתי לדעת על מהלך הניתוח, האם כשתופרים את הקיבה שנשארה לאחר הסרת החלק העיקרי, אין סיכוי שבעתיד הרחוק התפרים נפתחים כשאוכלים יותר מידי ואז יש סיבוכים האם יש תופעות לוואי כגון בחילות, גיהוקים ריח רע לאחר הניתוח תודה

שלום רב אין סיכוי שבעתיד הרחוק תפרים יפתחו. רצוי ליווי של עובדת סוציאלית או פסיכולוג בתהליך כדי להתמודד עם כל השינויים בעקבות הניתוח.גם אנשים שמנים בלי ניתוח נוטים לדכאון בגלל מצבם. יכולים להיות בחילות, טעם רע או ריח רע מהפה וגיהוקים. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר