השרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

22/12/2011 | 15:50 | מאת: סיון

ד"ר גירון היקר סוף סוף קיבלתי הפנייה...וקבעתי תור אלייך בפורייה ב 6.2,יש לי כבר את כל הבדיקות...חוץ מצילום ריאות...ביום רביעי אני עושה צילום ריאות,להגיע אלייך לייעוץ כבר עם הבדיקות? אם כבר יש לי את כל הבדיקות...יהיה אפשרי כבר ליקבוע תאריך לניתוח? כל הבדיקות יצאו תקינות,חוץ מזה שחסר לי ויטמיןd,והכבד בגודל תקין אך עם מרקם שומני,אני שוקלת 99 גובה 1.55 אשמח אם תענה לי....ואני מצטערת על כל כך הרבה שאלות. המון תודות סיון

שלום רב התור יקבע לך אחרי המפגש וישלח אלייך הביתה. צריך להיות מוכן לכך שהתורים שלנו מאוד ארוכים. בברכה ד"ר נסים גרון

24/12/2011 | 12:57 | מאת: סיון

ד"ר גירון היקר אני מאוד מודה לך,תודה רבה אני מתארת לעצמי שזה לוקח זמן...יותר מהרגיל,אבל זה שווה את הסבלנות...אתם תותחים! ושמעתי אלייך רבות...אני מעדיפה לחכות בסבלנות...לאט ובטוח מאשר לעשות בבית חולים אחר...אצל מנתח לא מוכר. שוב המון תודות.

16/01/2012 | 11:39 | מאת: BertieorBirdie

Stay with this guys, you're hlepnig a lot of people.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר