השרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/12/2011 | 19:47 | מאת: סיון

ד"ר גירון היקר עוד שאלה לי אלייך...רוב הבדיקות יצאו תקינות מיסתבר שחסר לי ויטמין d והתחלתי לישתות כל יום 15 טיפות ויטמין d האם זה יכול ליפגוע לי בניתוח? הכבד בגודל תקין...אך עם מרקם שומני...מה זה אומר? זה יכול ליפגוע לי בניתוח? אשמח אם תענה לי ושוב המון תודות. סיון

שלום רב למרבית החולים יש ויטמין D נמוך, צריך לקחת ויטמין וזה לא פוגע בניתוח. גם כבד שומני מאוד שכיח אצל אנשים שמנים. זה לא פוגע בניתוח אבל צריך לעשות דיאטה שבועיים לפני הניתוח להקטנת הכבד בניתוח. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר