סיון השרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/12/2011 | 20:14 | מאת: סיון

ד"ר גירון היקר שמי סיון ברוך...הייתי אצלך בייעוץ בטבריה,ואני לקראת סוף הבדיקות כרגע,אני מאוד מעוניינת לעבור את הניתוח אצלך....(אין אפשרות לפרטי) אני מנסה לשנות את זה לפורייה...האמת שהייתי גם בבית חולים העמק....אך מאוד חששתי שם...כי אין הרבה תגובות ומנותחים שם,האמת... שמלכתחילה רציתי הפורייה...ורופא המשפחה שלי שיכנע אותי לעשות בעמק...והוא אמר שבפורייה זה לוקח מלא זמן....אני לקראת סוף הבדיקות...ביקשתי מרופא המשפחה שיישנה לי לפורייה...לביטחון והשקט הנפשי שלי...הוא אמר שהוא מקווה שלא תיהיה בעיה...ושהוא יבקש אישור...אני באמת מקווה שלא תיהיה בעיה...כי ככה או ככה זה ציבורי...עוד יומיים יחזיר לי תשובה,השאלה שלי האם זו תיהיה בעיה לשנות לפורייה? הייתי פעם אחת בעמק,ופגשתי את הפרופסור והדיאטנית, אך לא הייתי שלמה לעשות שם את הניתוח...ככה או ככה זה ציבורי האם באמת הוא צריך לבקש אישור? זו תיהיה בעיה לשנות? אני כל כך רוצה לעשות בפורייה...שמעתי עלייך רבות ועל המחלקה שלך,כמובן שרק מחמאות ודברים טובים,אני מתאימה לניתוח הגובה שלי 155 שוקלת קרוב ל 99 ה bmiשלי קרוב ל 41,האם תיהיה בעיה לשנות את זה? כמובן שאעדיף לחכות יותר זמן...העיקר השקט הנפשי שלי,אשמח אם תענה לי...אודה לך מאוד. סיון.

שלום רב אין סיבה שלא יאשרו לך. את צריכה להתעקש על כך. בהצלחה ד"ר גרון

21/12/2011 | 19:42 | מאת: סיון

ד"ר גירון היקר תודה רבה,מחר רופא המשפחה יחזיר לי תשובה,אני באמת מקווה שלא יעשו אם זה בעיות. המון תודות

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר