לד"ר גירון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/12/2011 | 22:58 | מאת: אלי

אני שלושה שבועות אחרי שרול אוכל כל 3 שעות השאלה שלי היא מה קורה והאם זה בסדר שלפעמים לא יוצא לי לאכול כל 3 שעות ישנם ימים שיש חורים של 6 שעות הפרש.. שאלה שניה היא האם זה בסדר שאני משלב פתית לפעמים בארוחה ואני ממש לא מצליח לאכול כל ארוחה 20 דקות לפעמים אני מרגיש שאני יכול לאכול כמו פעם -כמובן שאחרי שאני אוכל יותר מידי אני מרגיש מחנק ואז עוצר האם זה בסדר?

17/12/2011 | 17:12 | מאת: ד

שלום רב רצוי מאוד להשתדל לאכול מעט ואחרי כל 3-4 שעות גם אם לא רעבים. רצוי לאכול לאט וללעוס היטב. זה לא בסדר לאכול יותר מידי ולהרגיש מחנק. צריך להיות קשוב לגוף ולאכול לאט וכאשר חשים בתחושה ראשונה של מלאות או שובע להפסיק לאכול ולא להמשיך לדחוס. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר