אחרי שרוול ורעב תמידי

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/12/2011 | 13:39 | מאת: משוורלת מאושרת.

אני כמעט שנה אחרי שרוול עם ירידה מדהימה. שמחה מאוד על המהלך והירידה. שאלה לי אליך ד"ר יקר. אני מוצאת את עצמי לעיתים קרובות רעבה...אומנם כמויות האוכל הן לא גדולות אבל אני רעבה לעיתים קרובות...ישנה גם תחושה מוזרה של רעשים בבטן גם אחרי שאני אוכלת ובכלל...מה היא דעתך בנושא??? האם זה בסדר??? חשבתי שאחרי הניתוח אני ישכח מאוכל...מה עושים???.

שלום רב אנחנו לא יכולים לשכוח מהאוכל כל עוד אנחנו חיים... תחושת הרעב היא טבעית, אחרי הניתוח היא יורדת ומתחילה לחזור אחרי שנה - שנה וחצי. זה בסדר גמור. עלייך לשמור עכשיו יותר מתמיד ולאכול ארוחות קטנות כל 3-4 שעות. רצוי מאוד בשלב זה להעזר בדיאטנית או קבוצת תמיכה כדי לא להתחיל לעלות במשקל חזרה. וחשוב לא פחות לעשות פעילות גופנית בנוסף. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר