כיצד הולך התהליך לניתוח שירוול קיבה דרך הכללית

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/11/2011 | 09:20 | מאת: מזי

דר' גירון שלום .. אני ובעלי רוצים לעבור ניתוח שירוול קיבה לי יש כללית פלטניום ולבעלי כללית מושלם בלבד ביצענו את כל הבדיקות הנדרשות לניתוח , כיצד מפעילים את הכללית דרך מי פונים ? האם רופא המשפחה מאשר ? או שצריך לשלוח בקשה לכללית ? ודרך מי ? בתודה...

שלום רב כדי להגיע לניתוח צריך להגיע למרפאה של כירורג שעוסק בתחום ושם תקבלו הסבר מלא על הניתוח ועל התהליך.רצוי להגיע עם מכתב הפנייה מפורט כולל משקל וגובה ו BMI מרופא משפחה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר