התייעצות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/10/2011 | 16:05 | מאת: דני

שלום ד"ר גירון לפני שאני מתחיל את ההליך לניתוצמ שרוול כבר אנח מבולבל אינני יודע למי לפנות ? רופא משםחה? ביה"ח פרויה? שמתנים פגישה עימך בהשתתפות בהרצאה ביה"ח אסותא? יש לי ביטוח מושלם כולל ביטומ בריאות והייתי מעוניין בהנחה שתנאי הסף מתאימים לקדם זאת במהירות נאמר לי שתור בפוריה לא פחות מתשעה חודשים מה לעשות? דני

שלום רב אתה מוזמן להתקשר ל מזכירה שלי ציפי טלפון 0508642138 לקבלת הסבר מה לעשות. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר