אין יציאות לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

22/10/2011 | 22:51 | מאת: איתי

שלום דוקטור גירון אני כבר שבוע לאחר ניתוח שרוול והייתה לי רק פעם אחת בלבד יציאה ביום בו התחלתי עם הכלכלה הנוזלית(מרקים ,ג?לי ) ומאז כמעט 5 ימים לא היו לי יציאות האם זה טבעי לאחר ניתוח שרוול והאם יש מה לעשות מחכה לתשובה בתודה איתי

שלום רב עצירות אחרי ניתוח שרוול הינה דבר שכיח מאחר לתכולת הסיבים התזונתיים במזון יורדת מאוד אחרי הניתוח. אם זה לא לוחץ ולא מפריע צריך להמתין בסבלנות, לשתות הרבה והיציאות יגיעו. אם רוצים לזרז את התהליך אפשר להוסיף תכשיר כמו "קונסיל" שניתן לרכוש ללא מרשם. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר