אכילה ושתיה בנפרד

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/10/2011 | 21:45 | מאת: אורלי

אני נותחתי לפני 10 ימים במעקף קיבה ,אני יודעת שההנחיה היא להפריד שתיה ואוכל בערך חצי שעה,אך הדבר שאני הכי אהבתי בחיי לפני הניתוח זה לשתות תה עם עוגה,האם אני יכולה עכשו לשתות תה ובמקביל לאכול יוגורט ,היוגורט ובהמשך דייסה על חלב יהיו תחליף מעולה בשבילי לעוגה ,ניסיתי פעם אחת ולא חשתי שום כאב,אך אני לא רוצה לעשות משהו בניגוד להוראות או חס וחלילה לגרום להתרחבות הקיבה, תודה רבה!

שלום רב לא תגרמי להרחבת הקיבה. ההפרדה נועדה לאפשר לך לקבל קודם את החלבונים להם את זקוקה במהלך הארוחה ורק אחר כך את השתיה כדי לא להתמלא מידי מהשתיה בזמן האוכל ואז לא לאכול מה שנדרש. אני חושב שפעם ב זה אפשר לשתות את התה עם היוגורט. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר