עלות ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/10/2011 | 11:28 | מאת: לילך

אני בת 40 נשואה +2 משקל 86 גובה 1.54 BMI=36.26 שנים אני במאבק על המשקל ובתקופה האחרונה שמנתי בחדות יחסית ואני לא מצליחה להוריד במשקל למרות קבוצות תמיכה שונות שאליהן השתייכתי. יש לי כולסטרול גבוה 216.7 יש לי כאבים בגב התחתון לפי דברי הרופא: " עקב השמנת יתר קיים עומס על עש שגורם לשינויים שחיקתים וכאב". יש המלצה ממנו שאני זקוקה בדחיפות לירידה במשקל. פניתי לרופאת המשפחה שנתנה לי הפנייה לרופאה מנתחת כירורגית. הרופאה המליצה על ניתוח שרוול. פניתי לחב' הביטוח (ביטוח פרטי) הם דחו את התביעה שלי בטענה כי אני לא עומדת בקריטריונים ובשבילי הניתוח הנ"ל אינו נחשב כצורך רפואי אלא למטרה אסטטית . אני לא יודעת מה לעשות. המצב מדכא אותי מאוד. האם ניתן לעשות את הניתוח באופן פרטי? מה העלות שלו?

שלום רב את יכולה לנסות בקופת החולים שלך, לפעמים עם הכולסטרול הגבוה ומכתב מאורטופד מומחה על בעיות הגב אולי יאשרו לך את הניתוח. עלות הניתוח באופן פרטי בלי תמיכת חברת הביטוח או קופת חולים יכולה להיות יקרה מאוד ותלויה במנתח ובבית החולים ויכולה להגיע לכ 70,000 ש"ח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר