סכרת סוג 1 ופתרון ניתוחי להשמנת יתר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/10/2011 | 10:17 | מאת: שחף

שלום, שמי שחף, בת 28, סובלת מגיל 18 מסכרת נעורים. בעקבות קשיים באיזון הסוכר והאינסולין בצרוף לנטייה להשמנה וקשיים לעשות דיאטה, בצרוף שתי לידות בשלוש השנים האחרונות הגעתי למשקל 98 ק"ג על גובה של 175. למרות ניסיונותיי מתקשה להוריד במשקל, הייתי שמחה לשמוע דעתך לגבי מצבי- האם על פניו אני עומדת בקריטריונים לניתוח (מבחינת מימון הקופה- מכבי), ובכלל האם יש ניסיון בניתוחים לסכרתיים סוג 1. תודה וגמר חתימה טובה (:

שלום רב ה BMI שלך הינו 32 שזה מתחת לקריטריונים ואני חושב שלא יאושר לך ניתוח. אני חושב שבמידה ומאשרים יש יותר מידע בספרות לגבי תועלת ממעקף קיבה בסוכרת מסוג 1. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר